Actualitate

Previous Next

Excelența Sa, Consulul României la Dondușeni

                                      La 30 ianuarie, în Dondușeni, la invitația dnului Valentin Cebotari, Președinte al Raionului, în vizită de lucru s-a aflat Excelența Sa domnul Petrișor Ionel Dumitrescu, Consul General al României la Bălți.

După o discuție constructivă la Consiliul Raional cu președintele raionului, dnul V. Cebotari și vecepreședinții, dnul V. Banari și dna S. Rotari, la care a participat și pr. R. Botezat, paroh al bisericii ”Acoperământul Maicii Domnului”, Excelența Sa a avut întâlniri cu colectivul pedagogic și cu liceenii din LT ”Alexei Mateevici”, pe care dnul Consul îi cunoaște din participările în diferite activități culturale organizate de Consulatul General al României la Bălți, de Episcopia de Bălți și din întâlnirile în cadrul sărbătorilor creștine din biserica ”Acoperământul Maicii Domnului”. Al doilea popas în acest itinerar a fost la Biblioteca raională, iar al treilea obiectiv al acestei vizite a fost întâlnirea cu medicii din spitalul raional.

În cadrul acestor întâlniri au fost abordate probleme ce țin de relațiile de prietenie, colaborare și ajutor dintre cele două țări.                                    

str. 31 August 1989, nr. 189, or.Dondușeni, raionul Dondușeni, Republica Moldova, tel. +373 69506375, ©2020 Parohia Ortodoxă Română „Acoperământul Maicii Domnului” Dondușeni

Search