Actualitate

Previous Next

Colinde , colinde

Anul acesta în LT „A. Mateevici” sărbătorile de iarnă au început cu Ediţia I a Festivalului Colindelor, la care a participat fiecare clasă cu o colindă pregătită împreună cu profesoara de muzică, dna Dina Curdulean şi cu dna Elena Botezat, preoteasă şi profesoară de religie. Parohul Bisericii „Acoperământul Maicii Domnului ” , pr. Roman Botezat i-a felicitat pe toţi cu inaugurarea frumoasei tradiţii, le-a mulţumit pentru atitudinea frumoasă pe care o promovează faţă de valorile neamului, iar celor mai buni le-a înmânat cadouri din partea Parohiei.

În ultima zi elevii din cercul de religie , condus de dna E. Botezat, au mers din clasă în clasă şi au adus vestea despre Naşterea Domnului Iisus Hristos. Ansamblul profesorilor, condus de profesoara de muzică , au dus Vestea Minunată la Consiliul Raional, la Primărie, la Direcţia de Învăţământ.

str. 31 August 1989, nr. 189, or.Dondușeni, raionul Dondușeni, Republica Moldova, tel. +373 69506375, ©2021 Parohia Ortodoxă Română „Acoperământul Maicii Domnului” Dondușeni

Search